NYTÄNKANDE BYGGLEDARE MED ERFARENHET

Vi söker en ingenjör med många års erfarenhet som kan ta rollen som vår nästa byggledare till någon av våra verksamheter i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

NYTÄNKANDE BYGGLEDARE MED ERFARENHET


”FM Management är en oberoende rådgivare som specialiserar sig på att ha processen och optimering  i fokus genom hela projektet. Vi har extra fokus på byggplatsen, logistiken och arbetsflödet på platsen och fungerar som byggherrens högra hand.

Vi är er praktiska rådgivare som finns på plats ute på byggarbetsplatsen, där våra erfarenheter från många stora byggprojekt, tillsammans med vårt logistiksystem kan göra stor skillnad.”

OM TJÄNSTEN

Är du ingenjör med många års erfarenhet som börjat se dig om efter nya utmaningar inom byggbranschen och känner att du är trött på det traditionella sättet att arbeta på, så kan du ha hittat drömtjänsten hos oss !

Vi söker en ingenjör med många års erfarenhet som kan ta rollen som vår nästa byggledare till någon av våra verksamheter i Malmö, Göteborg eller Stockholm. FM Management växer ständigt och efterfrågar en driven, noggrann, strukturerad och självgående medarbetare som kan axla rollen på något av våra betydelsefulla byggprojekt.

ARBETSUPPGIFTER

Som byggledare kommer du att :

  • Beställarens och projektledarens högra hand inom byggprojektet, on site samt att leda och styra det dagliga arbetet på byggarbetsplatsen.
  • Vara delaktig i och även driva olika former av möten såsom samordningsmöten, UE möten mm.
  • Arbeta med tidsplanering, ekonomisk uppföljning, dokumentation, kontakt med myndigheter osv.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är en nytänkande byggnadsingenjör eller liknande med längre erfarenhet.

Som person är du utåtriktad och har ett stort intresse för att leda och utveckla andra människor. Detta kombinerar du med en god problemlösande förmåga. Vardagen inom byggbranschen innebär titt ändrade förutsättningar efterhand vilket ställer krav på hög grad av flexibilitet och förmåga att kunna anpassa sig till nya förutsättningar. Vidare vill vi att du är självgående i bemärkelsen att du kan driva ditt arbete framåt, involvera rätt personer liksom be om hjälp när du kör fast för att projektets framdrift inte ska stanna av.
Vi sätter stort fokus på hur du är som person eftersom vi jobbar i team och söker någon som har lätt för att samarbeta, är positiv samt kommunikativ.

Din personlighet och ditt mindset är avgörande faktorer för att kunna lyckas med ditt arbete tillsammans med oss.

Vi är dessutom ett litet företag där vi är som en familj. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar med ett gott humör och bra energi i vardagen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Malmö, Göteborg eller Stockholm

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön, individuell lönesättning

Skicka din ansökan till os@fmbygningsdrift.dk alt. till jj@fmmanagement.se

 

 

Välkommen till FM Management

FM Management tillsammans med vårt danska moderbolag FM Bygningsdrift har specialiserat sig på styrning av komplicerade byggprojekt både i Sverige och Danmark. Vår styrka ligger framförallt inom strategisk rådgivning, projektledning, bygglogistik, arbetsmiljösamordning och kommunikation.

”Allt vi gör ska ha ett värde för kunden”