BYGGARBETSPLATS/ SITEDESIGNER

Vill du vara med att planera och designa några av de största bostads- och kommersiella byggprojekten i Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn?

”FM Management är en oberoende rådgivare som specialiserar sig på att ha processen och optimering  i fokus genom hela projektet. Vi har extra fokus på byggplatsen, logistiken och arbetsflödet på platsen och fungerar som byggherrens högra hand”

Vi är er praktiska rådgivare som finns på plats ute på byggarbetsplatsen, där våra erfarenheter från många stora byggprojekt, tillsammans med vårt logistiksystem kan göra stor skillnad.

Vill du vara med att planera och designa några av de största bostads- och kommersiella byggprojekten i Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Vi sköter allt vårt design- och ritningsarbete in-house.

Vi söker dig som kan arbeta med oss i någon eller flera av de fyra städerna. Du kommer ha möjlighet att arbeta med några av dem största framtida byggprojekten som nu startar i både Sverige och Danmark.

FM Management söker därför nya medlemmar till vår Designgrupp. Att vara en del av designgruppen innebär att du kommer arbeta mot våra projektledare på ett eller flera projekt i de fyra nämnda städerna.

Designgruppen arbetar med samtliga våra projekt där din roll blir att arbeta med genomtänka lösningar för projekten. Du som en del av designgruppen, designar och planerar utförandet för att sedan arbeta fram och uppdatera ritningar och planer till projekten.

Du kommer att arbeta ute på projekten tillsammans med våra projektledare, arbetsmiljökoordinatorer och logistiksamordnare för att lära känna projekten. Din roll är att arbeta proaktivt för att hitta flaskhalsar och risker i projektet och därefter hantera detta. Du har kontakt med beställare, entreprenör samt andra aktörer i projekten och är den som har den övergripande bilden.

  • Vi söker dig som är nyexaminerad eller med några års erfarenhet och har en byggteknisk utbildning med goda kunskaper i Revit och CAD.
  • Du ska ha känsla för att lösa logistiska utmaningar och med idéer och känsla för miljötänkande i byggnadsprocessen.
  • Vi är duktiga på att lösa logistiska utmaningar och arbetar med stort fokus på hållbara lösningar i byggskedet.


Vi sätter stort fokus på hur du är som person eftersom vi jobbar i team och söker någon som har lätt för att samarbeta, är positiv samt kommunikativ.

Din personlighet och ditt mindset är avgörande faktorer för att kunna lyckas med ditt arbete tillsammans med oss.

Vi är dessutom ett litet företag där vi är som en familj. Det är viktigt att du är en lagspelare och bidrar med ett gott humör och bra energi i vardagen.

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Malmö, Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön, individuell lönesättning

Skicka din ansökan till os@fmbygningsdrift.dk alt. till jj@fmmanagement.se

Välkommen till FM Management

FM Management tillsammans med vårt danska moderbolag FM Bygningsdrift har specialiserat sig på styrning av komplicerade byggprojekt både i Sverige och Danmark. Vår styrka ligger framförallt inom strategisk rådgivning, projektledning, bygglogistik, arbetsmiljösamordning och kommunikation.

”Allt vi gör ska ha ett värde för kunden”