FM Bygningsdrift får erkänt affärspris "Succéverksamhet 2019"

Den danska affärsutmärkelsen upprättades av Spar Nord och BDO i syfte att hylla små och medelstora företag i det danska näringslivet. FM Bygningsdrift är ett av de 1000 företag nationellt som tilldelats detta pris:

”Jag är glad och stolt för alla av oss på FM för att få detta pris och att bli erkänd för att vara bland de 200 bästa företagen i Region Midt. Trevligt att små företag också får erkännande, så det är inte alltid de stora företagen.” Säger Gitte Stensbjerg medgrundare och koncerndirektör för FM Bygningsdrift.

Den danska affärsutmärkelsen hyllar eliten i de små och medelstora företagen som har bidragit särskilt till tillväxten och välståndet i lokalområdet. Priset har delats ut regionalt, med 200 företag i varje region som fick en utmärkelse. 

FM Bygningsdrift grundades redan 2003 och med flera års tillväxt i Danmark grundade de dotterbolaget FM Management i Sverige. Båda företagen har uppnått stor framgång inom byggbranschen, där de idag hanterar och rådger byggprojekt i hela Danmark och Sverige. 

FM Bygningsdrift och FM Management är i ständig utveckling och tillväxt och ser fram emot framtiden.

”Det skapar stoltheten och lusten att fortsätta spendera många timmar på att utbilda och utveckla verksamheten. Under de kommande åren kommer vi att fokusera på vår fortsatta tillväxt och utveckling, säger Gitte Stensbjerg medgrundare och koncerndirektör på FM Bygningsdrift”.


Dela inlägget