Välkommen till vår nya sida

Nytt år, ny webbsida och nya tankar!

Vi har börjat det nya året med att förnya och fräscha upp våra svenska och danska webbsidor med inte bara ny design och utseende, utan även med ett ökat innehåll och en ökad satsning på sociala medier.
Tanken är att vårt budskap ska fokuseras kring ”av människor, för människor, med människor” och vikten av att utan varandra så kommer vi ingenstans. Vi hoppas få en ökad kontakt med kunder och personer som är intresserade av våra företag genom att vi dessutom väljer större närvaro i sociala medier.

FM har under många år funnits på Facebook och LinkedIn, men nu har vi satsat på att ge båda den svenska och den danska sidan varsitt ansikte på dessa plattformar

Om du har varit med på våra sociala medier så som Facebook kommer du att se skillnad och du är självklart lika välkommen som ny besökare.

Vi hoppas se mer av dig allt eftersom våra nya inlägg på bloggen dyker upp med information, diskussioner, uppdateringar kring oss på FM, våra projekt och intressanta vinklingar till hur vi ser att processerna i byggbranschen ska fungera.

Vi ses snart igen!

//FM Management & FM Bygningsdrift


Dela inlägget